Over ons

Het Begin van Arcyelektro

Ons bedrijf, Arcyelektro, heeft een rijke en veelbewogen geschiedenis die teruggaat tot het jaar 2010. Het was in dit jaar dat een van onze oprichters, met een visie voor innovatie en kwaliteit, RS Elektra lanceerde. Dit bedrijf was specifiek gericht op utiliteits- en industriebouw, een sector die destijds aan de vooravond stond van technologische vooruitgang. Deze oprichtingsfase markeerde niet alleen de start van onze reis in de elektrotechniek, maar zette ook de standaard voor onze toekomstige inspanningen en ambities.

De oprichting van RS Elektra was een belangrijke mijlpaal. Het bedrijf onderscheidde zich al snel door zijn kwalitatieve dienstverlening en klantgerichte aanpak. We hanteerden vanaf het begin hoge standaarden in zowel ons werk als in de relatie met onze klanten, wat resulteerde in een gestage groei en een uitstekende reputatie in de branche.

Arcy Elektrotechniek 2

RS Elektra’s groei

In de jaren die volgden, bleef RS Elektra zich ontwikkelen en groeien. Met een team van gepassioneerde en bekwame professionals, strevend naar constante verbetering en innovatie, hebben we tal van succesvolle projecten gerealiseerd. Deze projecten varieerden van kleine installaties tot grote, complexe elektrotechnische systemen, waarbij we steeds de nadruk legden op duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie.

Terwijl RS Elektra bloeide, werd de basis gelegd voor wat later Arcyelektro zou worden. De ervaringen en lessen die we in deze vroege jaren opdeden, waren cruciaal voor onze ontwikkeling. Ze vormden de bouwstenen voor onze bedrijfscultuur, gericht op innovatie, klanttevredenheid en technische uitmuntendheid. Deze kernwaarden zijn tot op de dag van vandaag de drijvende kracht achter Arcyelektro en liggen ten grondslag aan ons succes en onze reputatie als een betrouwbare partner in de elektrotechniek.

Groei en fusie

In 2015, enkele jaren na de oprichting van RS Elektra, nam de groei van ons bedrijf een nieuwe wending toen de andere eigenaar Live Elektro oprichtte, een onderneming gespecialiseerd in woningbouw. Deze belangrijke stap bracht niet alleen nieuwe expertise in ons bedrijf, maar zorgde ook voor een vernieuwde focus, waardoor we in staat waren ons dienstenaanbod uit te breiden naar een breder scala van elektrotechnische projecten. 

Deze periode van uitbreiding en specialisatie leidde uiteindelijk tot een significante samensmelting, waarbij de oprichters van RS Elektra en Live Elektro hun krachten bundelden. Deze fusie resulteerde in de vorming van Arcyelektro, een bedrijf dat nu trots kan bogen op meer dan 13 jaar gecombineerde expertise. Deze expertise stelt ons in staat om hoogwaardige elektrotechnische oplossingen te bieden voor een breed scala aan projecten, waarmee we onze reputatie als een toonaangevend bedrijf in de branche blijven versterken.

Snelle groei van Arcyelektro

Sinds de oprichting in 2022 heeft Arcyelektro zich razendsnel ontwikkeld tot een vooraanstaand elektrotechnisch installatiebedrijf. Onze indrukwekkende groei, zichtbaar in zowel onze gevarieerde projecten als onze groeiende klantenkring, weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie binnen de elektrotechnische sector. 

Het kloppend hart van onze organisatie is ons team, bestaande uit meer dan 50 toegewijde medewerkers. Van ervaren elektriciens tot ondersteunend personeel, iedereen draagt dagelijks bij aan het leveren van topkwaliteit en betrouwbare diensten aan onze klanten. De expertise en het vakmanschap van ons team vormen de solide basis van ons succes en onze reputatie in de industrie.

Arcy Elektrotechniek 6

Focus op kwaliteitscertificering

Bij Arcyelektro ligt onze focus sterk op het handhaven van de hoogste industriestandaarden, gedreven door een team van meer dan 50 vakkundige en gecertificeerde elektriciens. Deze toegewijde professionals vormen de ruggengraat van ons bedrijf en zijn constant bezig met het nastreven van professionaliteit en uitmuntendheid. 

Dankzij hun expertise en continue ontwikkeling zijn we in staat om kwalitatief hoogstaande diensten te leveren, waardoor we consequent voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en ons onderscheiden in de markt. Deze toewijding aan kwaliteit en certificering is essentieel voor ons succes en versterkt onze betrouwbaarheid en reputatie in de elektrotechnische industrie.

Certificering en kwalificatie

Als een gekwalificeerd en gecertificeerd elektriciteitsbedrijf, legt Arcyelektro de nadruk op het belang van officiële erkenning en strikte naleving van de industrienormen. Deze normen zijn niet alleen een bewijs van onze professionaliteit, maar vormen ook een garantie voor onze klanten dat ze samenwerken met een bedrijf dat zich inzet voor de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Deze erkenningen zijn tevens een reflectie van onze continue inspanningen om te zorgen dat ons team niet alleen voldoet aan, maar vaak de industrienormen overtreft. We zien het als onze verantwoordelijkheid om onze vaardigheden en kennis voortdurend bij te schaven, zodat we voorop blijven lopen in de snel evoluerende wereld van elektrotechniek. Door ons te houden aan deze strikte normen, garanderen we niet alleen kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar verzekeren we ook de veiligheid en tevredenheid van onze klanten bij elke stap van het proces.

VCA* Normec NCK

De VGM Checklist Aannemers (VCA) is een norm voor de evaluatie en certificatie van veiligheids- en arbozorgsystemen. De VCA is feitelijk een bundeling van alle kennis en ervaring van de Nederlandse industrie op het gebied van veilig en gezond werken. Met een VCA-certificaat laat u zien dat uw bedrijf veilig en gezond werken belangrijk vindt en dat u een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer bent. VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Een VCA-certificering kent drie niveaus:

  • VCA*. Dit niveau heeft betrekking op uitvoerende zaken als de directe beheersing van veiligheids-, gezondheids- en milieuactiviteiten op de werkvloer.
  • VCA**. Dit niveau neemt naast bovenstaande zaken ook beleid, structuur en planvorming mee.
  • VCAP. Dit niveau neemt naast bovenstaande zaken ook gedrag, onderaannemers en cultuur mee.
vanDijkMedia HQ Webactueel Arcy 41

Voordelen van een VCA-certificering

Doelgerichte dienstverlening

Bij Arcyelektro is ons hoofddoel het handhaven van hoge kwaliteitsnormen in onze dienstverlening, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor concurrerende tarieven. Dit evenwicht is essentieel om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van onze klanten. Onze benadering stelt ons in staat om flexibel en responsief te zijn, wat bijdraagt aan onze sterke positie in de elektrotechnische industrie. 

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen met persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen, wat leidt tot een groeiend netwerk van tevreden klanten. Deze klantgerichtheid, gecombineerd met onze technische expertise, stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de unieke eisen van elk project. Onze inzet voor excellente service en voortdurende verbetering is de sleutel tot het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Arcy Elektrotechniek 10

Klantgerichtheid en teaminzet

De focus op klanttevredenheid staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. We bouwen duurzame relaties op door een proactieve benadering en uitstekende service. Onze medewerkers, die expert zijn in hun vakgebied, zijn de sleutel tot ons succes. 

Door voortdurend te investeren in hun ontwikkeling zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen in technologische innovaties en beste praktijken. Dit versterkt onze reputatie als een betrouwbaar en klantgericht bedrijf in de elektrotechniek.

Zie nog meer