Solliciteren

Het verhaal van Arcyelektro

In het jaar 2010 zijn we begonnen met RS Elektra, en sindsdien heeft Arcyelektro een opmerkelijke geschiedenis van voortdurende groei en innovatie doorgemaakt. De fusie met Live Elektro in 2015 bleek een keerpunt te zijn, waardoor we onze positie als marktleider in elektrotechnische oplossingen konden versterken. Met trots kunnen we meer dan 13 jaar aan ervaring claimen, en gedurende deze tijd hebben we de nadruk gelegd op innovatie, klanttevredenheid en technische uitmuntendheid.

Onze toewijding aan innovatie heeft ons in staat gesteld om voortdurend de nieuwste technologieën en trends in de elektrotechnische sector te omarmen, zodat we altijd de meest geavanceerde oplossingen kunnen bieden aan onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door hoogwaardige diensten en producten te leveren. Onze technische uitmuntendheid is een bron van trots voor ons team, en we blijven investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers om de hoogste kwaliteit te garanderen.

De rol

Als elektromonteur draag je de verantwoordelijkheid voor een breed scala aan taken die van cruciaal belang zijn binnen de elektrotechnische sector. Je taken omvatten onder andere het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen in diverse omgevingen, waaronder zowel utiliteits- als woningbouwprojecten. Je speelt een onschatbare rol in het waarborgen van de functionaliteit en veiligheid van deze systemen.

Daarnaast is samenwerking met je team van groot belang. Samenwerken stelt jullie in staat om technische uitdagingen aan te gaan en op te lossen, wat de kwaliteit en efficiëntie van onze diensten ten goede komt.

vanDijkMedia HQ Webactueel Arcy 12

De mogelijkheden

De professionele ontwikkeling van onze medewerkers staat centraal in de bedrijfsfilosofie van Arcyelektro. We hechten grote waarde aan de groei en ontwikkeling van ons personeel en streven ernaar om een stimulerende leeromgeving te bieden. Daarom bieden we uitgebreide trainingsprogramma’s en workshops die zowel gericht zijn op persoonlijke als professionele groei.

Als lid van ons team krijg je de unieke kans om samen te werken en te leren van enkele van de meest getalenteerde en toegewijde mensen in de branche. We geloven in de kracht van collectieve inzet en kennisdeling om tot de beste elektrotechnische oplossingen te komen, terwijl we tegelijkertijd een stimulerende en ondersteunende werkomgeving bieden waarin iedereen kan gedijen en groeien.

Waarom Kiezen voor Arcyelektro?

Ons bedrijf, Arcyelektro, heeft een rijke en veelbewogen geschiedenis die teruggaat tot het jaar 2010. Het was in dit jaar dat een van onze oprichters, met een visie voor innovatie en kwaliteit, RS Elektra lanceerde. Dit bedrijf was specifiek gericht op utiliteits- en industriebouw, een sector die destijds aan de vooravond stond van technologische vooruitgang. Deze oprichtingsfase markeerde niet alleen de start van onze reis in de elektrotechniek, maar zette ook de standaard voor onze toekomstige inspanningen en ambities.

De oprichting van RS Elektra was een belangrijke mijlpaal. Het bedrijf onderscheidde zich al snel door zijn kwalitatieve dienstverlening en klantgerichte aanpak. We hanteerden vanaf het begin hoge standaarden in zowel ons werk als in de relatie met onze klanten, wat resulteerde in een gestage groei en een uitstekende reputatie in de branche.

vanDijkMedia HQ Webactueel Arcy 84

Vereiste certificaten

Voor deze functie zijn bepaalde certificaten van essentieel belang, waaronder ATEX, NEN 3140 en VCA Basis. Deze certificeringen zijn cruciaal, omdat ze niet alleen jouw vakbekwaamheid bevestigen, maar ook garant staan voor veiligheid en kwaliteit in je werk. ATEX-certificering toont je vaardigheid in het werken in potentieel explosieve omgevingen, waarbij de veiligheid van uiterst belang is.

NEN 3140-certificering bevestigt je competentie in veilig werken met elektrische installaties om risico’s en ongevallen te minimaliseren. Het VCA Basis-certificaat getuigt van je begrip van veiligheidsvoorschriften, wat bijdraagt aan een veilige werkomgeving

Wat biedt Arcyelektro?

Arcyelektro biedt niet alleen een competitief salaris, maar ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit omvat kansen voor professionele ontwikkeling, een dynamische werkomgeving en de mogelijkheid om bij te dragen aan baanbrekende projecten in de elektrotechniek. We zijn op zoek naar een gepassioneerde professional in elektrotechniek, iemand die gedreven is om voortdurend te blijven leren en groeien. Iemand die waarde hecht aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid, en die een actieve rol wil spelen in het voortdurende succes van ons bedrijf. 

Bij Arcyelektro vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en de kans krijgen om te excelleren. Als jij deze eigenschappen bezit en op zoek bent naar een uitdagende en belonende carrière in de elektrotechniek, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team.

Solliciteer nu

Arcyelektro verwelkomt jou in de wereld van elektrotechniek! Als gepassioneerde Elektromonteur met certificaten zoals ATEX, NEN 3140 en VCA Basis, bieden we jou een kans om te schitteren. Met een geldig rijbewijs en een streven naar groei, kan jij hier floreren.

Onze uitdagende omgeving en kansen voor professionele ontwikkeling wachten op jou. Solliciteer vandaag nog en voeg je bij ons dynamische team voor een veelbelovende toekomst in elektrotechniek.